555-555-5555
mymail@mailservice.com
Sladkorje Billington’s, ki izvirajo s tropskega otoka Mauritius, pridobivajo s kristalizacijo soka sladkornega trsa, brez kemijskega čiščenja ali beljenja. Ne vsebuje dodatnih barvil, saj jim posebno bogato rjavo barvo daje v sladkornem trsu prisotna melasa. Ta poskrbi tudi za strukturo kristalov in svojstven okus nerafiniranih rjavih sladkorjev Billington’s.
Temni sladkor Muscovado
Temno rjava različica sladkorja muscovado z manjšimi kristali ter lepljivo, skoraj vlažno teksturo. Zaradi večjega deleža melase kot njegova svetlejša različica ima intenzivno karamelno aromo, ki lepo nadgradi predvsem čokoladne kolače in rjavčke.
Melasni sladkor
Najtemnejši rjavi sladkor vsebuje največji delež melase, po teksturi je precej lepljiv. Z dodakom melasnega sladkorja dobijo sladice edinstven značaj, saj ima izrazito močno karamelno aromo. Primeren je za bogate sadne in čokoladne kolače.
Rjavi sladkor Golden granulated
Zaradi velikih kristalov je najbolj hrustljav med nerafiniranimi sladkorji. Primeren je kot hrustkljav posip biskvitov, kolačkov, svežega jagodičja. Ker ima nevtralen okus, ga lahko uporabimo tudi za pripravo sladkih džemov in sladko-slanih čatnijev. V kilogramskem pakiranju.
Družba je po standardni klasifikaciji dejavnosti uvrščena v podrazred 10.820 - proizvodnja kakava, čokolade in sladkornih izdelkov. Osnovna dejavnost družbe je proizvodnja kakavovih izdelkov za napitke, proizvodnja desertnih prelivov, proizvodnja izdelkov iz žitaric in pakiranje drugih izdelkov.
info@mercator-emba.si
Mercator-Emba d.o.o.
Tržaška cesta 2C
SI-1370 Logatec
T: +386 1 759 84 00
F: +386 1 759 84 60
E: info@mercator-emba.si
© Mercator EMBA, 2023. Pravice pridržane. Produkcija Rubikon GRAL.
Napišite nam sporočilo: